Audi verkopen?

U zit na aanmelding nergens aan vast

Altijd de hoogste prijs. Binnen 24 uur verkocht.

Altijd de hoogste prijs. Binnen 24 uur verkocht.

Ontvang gratis en vrijblijvend een eerlijk bod.

wijverkopenuwautowel.nl

Waarom wij uw auto wel verkopen

  Wel
 • Een eerlijke prijs voor uw auto
 • Snel en betrouwbaar
 • Ervaren autoverkoopspecialisten
 • Kosteloos en vrijblijvend
  Geen
 • Onderhandelingen over prijzen
 • Vreemden aan uw deur
 • Geen autoveiling
Uw Audi gemakkelijk verkopen

Uw Audi wordt snel verkocht

Rijd u al jaren met veel plezier in uw Audi, maar is het tijd voor een andere auto? Het kan zijn dat u toe bent aan een auto met een lagere kilometerstand of een recenter bouwjaar. Of u wilt gewoon overstappen op die mooie opvolger van Audi. Wat uw reden ook is, het doel is om uw auto zo goed mogelijk en met een prettig gevoel te verkopen. Dat kan natuurlijk via deze website, maar er bestaan tal van andere kanalen waar u uw auto aan kunt bieden. Denk bijvoorbeeld aan het verkopen aan een garage. Krijgt u dan het juiste bedrag voor uw auto? Een andere optie is uw Audi verkopen aan een bekende, die al vaker heeft laten weten dat hij het een prachtige auto vindt. Bent u bereid om uw auto voor een vriendenprijs van eigenaar te laten wisselen? Ieder kanaal heeft andere kenmerken die zorgen voor verschillende voor- en nadelen, die wij overzichtelijk voor u op een rijtje hebben gezet.


Verkopen aan een garage

U kunt ervoor kiezen om uw Audi te verkopen aan een garage. U hoeft daarvoor niet altijd een andere auto te kopen bij diezelfde garage; het is soms ook mogelijk om uw auto zonder inruil aan de garage aan te bieden. Houd er bij deze optie wel rekening mee dat een bedrijf altijd winst zal willen maken op een auto, waardoor het lastig is om bij een garage de beste prijs voor uw Audi te krijgen. Het bedrag dat een garage biedt kan beter zijn als u uw auto inruilt, maar de deal die u dan sluit is ook niet altijd goed te doorzien in combinatie met de prijs die u betaalt voor uw nieuwe auto. Daarnaast verschilt het of u uw auto verkoopt aan een merkdealer of bij een algemene autogarage. Bij een merkdealer van Audi zal het makkelijker zijn om een betere prijs te krijgen voor uw auto. Een laatste punt om rekening mee te houden is het feit dat u bij een garage te maken krijgt met een koper die dagelijks onderhandelt. Laat u hierdoor niet van de wijs brengen. Bereid u goed voor door de dagwaarde van uw auto te bepalen en laat merken dat u zelf al onderzoek hebt gedaan naar de prijzen van vergelijkbare auto’s. Op die manier heeft u een goed uitgangspunt, maar vergeet ook niet om realistisch te blijven.

Audi verkopen aan een bekende

Er is minder voorbereiding nodig als u uw auto wilt verkopen aan een bekende. Misschien is er zelfs wel een buurman, collega, familielid of vriend waarvan u weet dat hij of zij mogelijk geïnteresseerd is in uw Audi. Maar hoe pakt u het aan als een bekende bereid is om uw auto over te kopen? Zorg in ieder geval dat u goede afspraken maakt met betrekking tot problemen die zich eventueel kunnen voordoen na de verkoop. Deelt u de kosten als de auto kort na de verkoop gebreken blijkt te hebben? En hoe lang is dan de periode waarin u nog in de kosten meedeelt bij het ontstaan van problemen? Daarnaast is het bepalen van een goede prijs voor een bekende ook niet makkelijk. Gaat de koper van uw auto er vanuit dat u een vriendenprijs vraagt? Bent u dus bereid om iets op de best mogelijke prijs in te leveren of probeert u er zelf het maximale uit te halen? In alle gevallen is het natuurlijk niet de bedoeling dat er onenigheid ontstaat rondom de verkoop van uw auto, zeker niet als het om een bekende van u gaat.


Uw Audi eenvoudig verkocht via Wijverkopenuwautowel

Particulier verkopen?

Om een betere kans te hebben op de beste prijs voor uw Audi, kunt u overwegen om uw auto via internet aan te bieden aan particulieren. U kunt daarbij gebruik maken van verschillende kanalen, zoals social media of een online verkoopwebsite. Via social media is de kans natuurlijk groot dat de auto verkocht wordt aan een kennis van u zelf of van iemand in uw netwerk. Dat levert dezelfde vragen op als die we hiervoor hebben beschreven.

 

Via een verkoopwebsite heeft u wel de mogelijkheid om vrijwel iedereen in Nederland te bereiken. Op die manier kunt u uw Audi verkopen aan een liefhebber die geen bekende van u is. Daarvoor bestaan tal van verschillende verkoopwebsites waarop u uw auto te koop aan kunt bieden. Niet op elke website is het echter mogelijk om gratis uw auto aan te bieden of bent u beperkt in de mogelijkheden als u niet bereid bent om te betalen voor het plaatsen van uw auto op een verkoopsite. Als u uiteindelijk een keuze hebt gemaakt voor een bepaalde website, begint de volgende uitdaging; het samenstellen van de advertentie.


Gemakkelijk en zonder gedoe uw Audi verkopen

Moeite doen om uw Audi te verkopen

U moet zelf de foto’s maken, maar hoe doet u dat? Hoe zorgt u voor een duidelijk beeld van de auto? Hoeveel foto’s moet u plaatsen en hoe zorgt u voor een nette uitstraling? Vaak zijn ook autobedrijven met hun advertenties van Audi’s aanwezig op deze verkoopsites, dus daar zult u mee moeten concurreren. Hoe schrijft u een pakkende verkooptekst die potentiële kopers aanspreekt? En hoe bepaalt u de juiste prijs? Met behulp van de vele filters die de zoeker op een verkoopwebsite kan gebruiken, is het heel makkelijk om vergelijkbare auto’s te zoeken. Dus ook auto’s die sterk overeenkomende eigenschappen hebben met die van uw Audi. Waarmee gaat u zich onderscheiden van het grote aanbod op de website? Dit zijn allemaal factoren waarmee u rekening moet houden bij het verkopen van uw Audi via internet. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het proces nadat u uw auto online hebt gezet.


Veel tijd kwijt aan contact

Als uw Audi onder de aandacht komt van iemand die geïnteresseerd is, zal die persoon contact met u opnemen. U kunt vaak kiezen of u per telefoon of per mail benaderd wilt worden. Hoe dan ook zullen mensen u op ieder moment van de dag kunnen benaderen. Dit kan dus ook onder werktijd zijn. Een mailtje beantwoorden kunt u nog een keer uitstellen, maar bij een telefoontje wordt dat lastiger. Mensen zijn daarnaast tegenwoordig gewend om snel reactie te krijgen, dus als u te lang wacht met uw reactie bestaat de kans dat ze in de tussentijd al een andere auto hebben gevonden die ook aan hun wensen voldoet. Bedenk dus van tevoren hoe u om wilt gaan met de mensen die contact met u op nemen, zodat u geen verkoopkansen laat lopen.

Gemakkelijk een afspraak plannen

Op het moment dat u dan contact hebt met een potentiële koper, zult u een afspraak moeten inplannen op een tijdstip dat jullie allebei uitkomt. Wilt uw geïnteresseerde ook nog een proefrit maken in uw Audi? Dat is best een redelijke vraag, maar hoe gaat u daarmee om? Rijdt u met dit ritje mee? Wat doet u als die persoon een boete pakt tijdens deze proefrit? Of erger nog, schade rijdt? Daarna moet u hopen dat u ook daadwerkelijk aan de betreffende persoon uw Audi kunt verkopen. Anders begint het hele proces van een afspraak maken weer opnieuw. Als u en uw koper het eens kunnen worden over de prijs, de manier van afrekenen en het eventueel opstellen van een overeenkomst is het dan eindelijk zo ver! U gaat uw Audi verkopen! Zoals u ziet zijn er bij deze manier van uw Audi verkopen erg veel dingen waar u over na moet denken en waar u rekening mee moet houden. Kortom; een hoop gedoe.


De voordelen van Wijverkopenuwautowel

De voordelen van Wijverkopenuwautowel.nl

Wilt u een goede prijs voor uw Audi, de kans op onenigheid met een bekende voorkomen én uw auto verkopen zonder al dat gedoe? Kies dan voor ons gebruiksvriendelijke en professionele verkoopplatform. Het is mogelijk om ieder type Audi via ons uitgebreide netwerk te verkopen:

Wij gaan altijd op dezelfde manier te werk om uw audi gratis voor u te verkopen. De eerste stap houdt in dat u uw auto bij ons aanmeldt voor verkoop. Na de aanmelding wordt direct één van onze specialisten aan uw auto gekoppeld. Deze specialist zal uw Audi controleren aan de hand van uw aanmelding. Mocht hij of zij nog aanvullende informatie nodig hebben, zal die persoon daarvoor kort contact met u opnemen.


Uw Audi gemakkelijk en snel verkocht

Audi verkopen binnen ons professionele netwerk

Zodra alle eigenschappen en kenmerken van uw auto in kaart zijn gebracht, gaan wij actief uw Audi verkopen binnen ons professionele netwerk. Dit netwerk bestaat uit verschillende inkopers van auto’s die zich door heel Nederland bevinden. Vanaf dat moment kunnen deze inkopers ervoor kiezen om een bod uit te brengen op uw Audi. Ook het onderhandelen over de prijs neemt onze specialist voor zijn rekening. Al onze ervaren specialisten hebben dagelijks te maken met onderhandelingen, dus zij zijn hier goed in getraind. Alle biedingen en de uitkomsten van de onderhandelingen worden tot slot door ons geïnventariseerd en zullen we vervolgens aan u terugkoppelen. U neemt de uiteindelijke beslissing en kiest of u uw Audi wilt verkopen aan één van deze bieders. Zodra u een bod accepteert, is uw auto direct verkocht! Wij zorgen voor de complete en correcte afhandeling, inclusief papierwerk. Zo eenvoudig verkoopt u via ons uw auto en ontvangt u gegarandeerd de beste prijs!