Auto verkopen?

U zit na aanmelding nergens aan vast

Altijd de hoogste prijs. Binnen 24 uur verkocht.

Altijd de hoogste prijs. Binnen 24 uur verkocht.

Ontvang gratis en vrijblijvend een eerlijk bod.

wijverkopenuwautowel.nl

Waarom wij uw auto wel verkopen

  Wel
 • Een eerlijke prijs voor uw auto
 • Snel en betrouwbaar
 • Ervaren autoverkoopspecialisten
 • Kosteloos en vrijblijvend
  Geen
 • Onderhandelingen over prijzen
 • Vreemden aan uw deur
 • Geen autoveiling
auto snel en eenvoudig verkopen

Uw auto verkopen was nog nooit zo gemakkelijk

Wat uw situatie ook is, er komt vaak een tijd dat u uw auto wilt verkopen. U heeft een nieuwe auto nodig voor gezinsuitbreiding, u wilt juist een kleinere (zuiniger variant) of uw auto is gewoon ‘op’ en hard toe aan vervanging. Wat uw reden ook is wij helpen u om uw auto online te verkopen. Bij ons is uw auto verkopen gratis. Daarnaast wordt uw auto niet in een veiling verkocht en krijgt u geen bod via de e-mail. Nee, bij Wijverkopenuwautowel doen wij het graag anders. En met anders bedoelen wij persoonlijk en zonder gedoe. Meld uw auto aan via het kenteken en vul alle gegevens aan die wij van u vragen.


Na aanmelding van uw auto neemt er altijd een van onze autoverkoop specialisten telefonisch contact met u op. Tijdens dit telefoongesprek stellen wij u allerlei vragen - om een zo compleet mogelijk beeld van uw auto te krijgen - en heeft u alle ruimte om uw vragen te stellen. Daarna bieden wij uw auto gericht aan binnen ons professionele netwerk van autodealers. 

Zij hebben veel interesse in een tweedehands auto (of zelfs derdehands en ouder) en wij weten precies welk model en merk bij welke dealer het beste terecht komt. Andere auto verkoop sites maken gebruik van de veiling, waardoor dealers met tientjes tegen elkaar op gaan bieden. Wij bieden altijd een rond bedrag en proberen hierbij zo dicht mogelijk bij uw verwachtingen aan te sluiten! Via onze website kunt u gemakkelijk en zonder gedoe uw auto verkopen online. auto snel verkopen

Auto verkopen online versus andere methodes

Er zijn naast onze auto verkoop site nog tal van mogelijkheden om de auto te verkopen. Iedere oplossing heeft zo zijn voor- en nadelen. De online verkoop van uw auto kunt u zelf regelen, u kunt uw auto verkopen aan kennissen of familie of inruilen bij de dealer. Online uw auto verkopen wordt steeds populairder. En dat is niet voor niets. Het gemak en de snelheid waarmee u de auto kunt verkopen zijn baanbrekend. Bij Wijverkopenuwautowel.nl heeft u de auto soms al binnen 24 uur succesvol verkocht. 

We nemen u graag mee langs de verschillende manieren om een auto te verkopen en leggen kort uit wat de voor- en nadelen zijn. Een keuze die veel invloed heeft op de manier van verkopen is gemak, snelheid en een eerlijke prijs. De verkoop van uw auto aan een dealer is vrij gemakkelijk, maar krijgt u dan ook de beste prijs? De auto particulier verkopen binnen familie of vrienden is ook een optie, maar dan moet u waarschijnlijk wel onderhandelen over de prijs en ervoor zorgen dat alles rondom de overschrijving van de auto goed geregeld is. Zo moet u niet vergeten alles rond het papieren kentekenbewijs te regelen.


auto verkopen via wijverkopenuwautowel.nl

1. Verkopen aan vrienden of familie

Vrienden of familie zijn een perfect netwerk om eens te kijken of u daar de huidige auto kunt verkopen. Het zijn allemaal mensen die u goed kent. Toch is het als u een auto hebt die u wilt verkopen, vaak geen goed idee om deze aan vrienden of familie te verkopen. Zo zult u zelf een prijs voor uw auto moeten bepalen en hierover de onderhandeling moeten aangaan. En wat als de auto vlak na de koop kapot gaat? Bent u dan aansprakelijk of is het voor kosten van de koper? U zult hier hele goede en duidelijke afspraken over moeten maken als u er toch voor kiest om op deze manier de auto te verkopen.2. Verkopen via een dealer

Misschien heeft u de nieuwe auto wel gevonden bij de dealer. Een eenvoudige keuze is het dan om de bestaande auto aan de dealer te verkopen. Vaak krijgt u een mooi bod, maar de voorwaarde is dan wel dat u de nieuwe auto bij dezelfde dealer aanschaft. Geeft hij u een korting op de nieuwe auto of doet hij daadwerkelijk een goed bod op de auto die u aanbiedt? Dit zijn vaak zaken die niet heel transparant zijn en er zitten veel haken en ogen aan. Bedenk u ook wat u wilt als u een auto zonder inruil aan de garage wilt verkopen. Dan is de situatie weer anders.

3. Via off- en online media

U heeft ook nog de mogelijkheid om uw auto zelf via social media of offline media te verkopen. Hang een papier in uw auto met de basisinformatie over uw auto, rijd ermee rond en wie weet belt een potentiële koper u wel. Online kunt u gebruik van social media of bijvoorbeeld een auto verkoop site zoals Marktplaats. Hier kunt u vaak gratis online uw auto plaatsen.Nadeel van beide opties is dat u alles zelf moet doen (van omschrijving tot bedrag) en dat u vaak ondergesneeuwd raakt tussen alle anderen.

Een betaalde advertentie plaatsen kan, maar betekent dat u dit bedrag eigenlijk ‘inlevert’ op de verkoop van de auto. Bovendien moet u nu onderhandelen met onbekenden, proefritten laten maken en alles zelf regelen. Geeft u de auto zomaar mee? Of gaat u misschien zelf mee met de proefrit? En wat als er tijdens de proefrit een ongeluk gebeurt?


snel en gemakkelijk jouw auto verkopen

Verkoop uw auto via een auto verkoop site als Wijverkopenuwautowel

Zoals u heeft kunnen lezen komt er bij de verkoop van een auto veel meer kijken dan u in eerste instantie misschien dacht. Dit kan allemaal een stuk gemakkelijker en waarom zou u dan niet kiezen voor ons professionele en toegankelijke auto verkoop site? Kiest u voor Wij Verkopen Uw Auto Wel dan kiest u voor verkopen zonder gedoe. Dan kiest u ervoor om uw auto gratis te verkopen. Zonder proefrit, zonder onderhandelingen en aan een professionele dealer verkocht binnen ons netwerk. Jouw auto is bij ons in goede handen. Binnen 48 uur (of vaak sneller) heeft u de auto al verkocht!

Heeft u een auto of misschien wel meerdere auto’s die u wilt verkopen? Meld uw auto nu aan bij Wijverkopenuwautowel.nl. Vul het kenteken in, geef informatie over uw auto en maak foto’s. Onze autoverkoop specialisten gaan vervolgens voor u aan de slag om uw auto te verkopen binnen ons professionele dealernetwerk. Daagt u ons uit?! Wij verkopen uw auto namelijk WEL!