Auto zonder APK verkopen?

U zit na aanmelding nergens aan vast

Altijd de hoogste prijs. Binnen 24 uur verkocht.

Altijd de hoogste prijs. Binnen 24 uur verkocht.

Ontvang gratis en vrijblijvend een eerlijk bod.

wijverkopenuwautowel.nl

Waarom wij uw auto wel verkopen

  Wel
 • Een eerlijke prijs voor uw auto
 • Snel en betrouwbaar
 • Ervaren autoverkoopspecialisten
 • Kosteloos en vrijblijvend
  Geen
 • Onderhandelingen over prijzen
 • Vreemden aan uw deur
 • Geen autoveiling
auto zonder apk verkopen

Auto zonder APK verkopen

Heeft u een auto zonder APK of een auto waarvan de APK bijna verloopt? Dan is dit vaak het moment om erover na te denken om uw auto te verkopen. De kans is namelijk groot dat uw auto niet door de keuring komt. Vervolgens gaat het u veel geld kosten om uw auto te laten repareren zodat deze wel door de keuring komt. Voor iedereen die deze hoge kostenpost wil voorkomen is er de snelle en betrouwbare verkoopservice van Wijverkopenuwautowel.nl. Bij ons is het namelijk eenvoudig om uw auto zonder APK te verkopen. U kunt uw auto zonder APK aanmelden via het aanmeldformulier. Dit neemt slecht enkele minuten in beslag. In de meeste gevallen hebben wij binnen twee werkdagen een geschikte koper gevonden. Een auto verkopen zonder keuring kan niet makkelijker!


auto verkopen zonder keuring

Verkoop uw auto zonder keuring

Na het invullen van het aanmeldformulier wordt er direct een ervaren verkoopspecialist toegewezen als persoonlijk contactpersoon. Diegene controleert gratis de presentatie van uw auto en zal (indien nodig) contact opnemen voor aanvullende informatie. Vervolgens wordt uw auto aangeboden binnen ons omvangrijke netwerk van professionele autobedrijven binnen Nederland. Binnen dit netwerk bevinden zich talloze bedrijven die specifiek op zoek zijn naar auto’s zonder APK. Bijvoorbeeld om deze wagens op te knappen of juist voor bepaalde onderdelen. Wij voeren vervolgens de onderhandelingen en presenteren alle relevante biedingen. Gaat u akkoord met het bod? Dan is uw auto zonder apk verkocht tegen een eerlijke prijs.


Voordelen van onze methode

Het lijkt misschien lastig om uw auto zonder APK te verkopen. Wie wil namelijk een auto aanschaffen die direct veel geld gaat kosten? Wij gaan deze uitdaging graag voor u aan! Bij ons hoeft u nooit geld te verspillen aan een nieuwe APK voordat u de auto aanbiedt. Ons snelle verkoopproces biedt bovendien talloze voordelen ten opzichten van andere verkoopmethoden. Dacht u er bijvoorbeeld over om uw auto online aan te bieden? Dan wordt het om te beginnen al erg lastig om iemand te vinden die geïnteresseerd is in een auto zonder geldige keuring. Bovendien moet u zelf de advertentie schrijven, reageren op alle (oninteressante) biedingen en de onderhandelingen voeren. We begrijpen dat dit veel stress kan opleveren. Wist u bovendien dat het vaak geld kost om uw auto aan te bieden op online marktplaatsen? Wijverkopenuwautowel.nl gaat gratis aan de slag en ontzorgt u van A tot Z!

Zonder APK aanbieden bij de dealer

Mogelijk lijkt het interessant om uw auto zonder APK te verkopen bij de lokale autogarage. De dealer zal ongetwijfeld een bod doen op uw auto. Dit aanbod is echter bijna altijd (te) laag of er zitten beperkende voorwaarden aan verbonden. Zo moet u uw auto zonder APK bijvoorbeeld verplicht inruilen voor een nieuwe auto van de desbetreffende garage. Wilt u dit niet, dan wil de dealer plotseling een veel lager bedrag uitbetalen of is deze zelfs helemaal niet meer geïnteresseerd. Bij Wijverkopenuwautowel.nl verkoopt u uw auto zonder APK probleemloos en zonder vreemde voorwaarden. Het volledige bedrag wordt uitbetaald op uw rekening. Uiteraard mag u zelf weten hoe u dit geld uiteindelijk besteed. Wel zo helder en eerlijk.


auto verkopen zonder apk

Wagen verkopen zonder keuring

Kies voor de ervaring en kwaliteit van Wijverkopenuwautowel.nl wanneer u een eerlijk bedrag wil ontvangen voor uw auto zonder keuring. Wij ontzorgen u tijdens het complete verkoopproces en verkopen uw auto tegen een eerlijk bedrag. Dankzij het gemak van een persoonlijke verkoopspecialist word u altijd op de hoogte gehouden van interessante biedingen. Bovendien kunt u alle merken, bouwjaren en modellen aanmelden. Binnen ons uitgebreide netwerk zijn bedrijven op zoek naar mensen die een auto willen verkopen zonder keuring. Het verkopen van uw wagen kan simpelweg niet sneller en eenvoudiger.


gemakkelijk en snel een auto verkopen

Aanmelden en wij gaan aan de slag!

Meld uw auto vrijblijvend aan via het formulier de website. De professionele autospecialisten gaan dan direct aan de slag om interessante autobedrijven binnen Nederland te matchen aan uw auto. Geef tijdens het aanmelden wel altijd aan dat u een auto zonder keuring wilt verkopen. Hierdoor is de kans groter dat wij snel een koper vinden. In de meeste gevallen wordt uw auto al verkocht binnen 48 uur.

Alles wordt voor u geregeld, van de overdracht tot het vrijwaringsbewijs. Wijverkopenuwautowel.nl betekent zonder gedoe en voor een eerlijke prijs uw auto verkocht, ook als u geen APK er meer op heeft zitten!