Bedrijfsauto verkopen?

U zit na aanmelding nergens aan vast

Altijd de hoogste prijs. Binnen 24 uur verkocht.

Altijd de hoogste prijs. Binnen 24 uur verkocht.

Ontvang gratis en vrijblijvend een eerlijk bod.

wijverkopenuwautowel.nl

Waarom wij uw auto wel verkopen

  Wel
 • Een eerlijke prijs voor uw auto
 • Snel en betrouwbaar
 • Ervaren autoverkoopspecialisten
 • Kosteloos en vrijblijvend
  Geen
 • Onderhandelingen over prijzen
 • Vreemden aan uw deur
 • Geen autoveiling
Bedrijfswagen verkopen

Bedrijfsauto eenvoudig en succesvol verkopen 

Wilt u een bedrijfsauto verkopen? Dan wilt u hier als ondernemer niet te veel tijd aan kwijt zijn. Uw onderneming draait immers op volle toeren, producten moeten worden afgeleverd en deadlines dienen te worden gehaald. Aangezien u al uw tijd al kwijt bent aan de dagelijkse gang van zaken, wilt u geen tijd verspillen aan tijdrovende proefritten en lastige autohandelaren. Meld uw bedrijfswagen eenvoudig aan bij #1 autoverkoop site Wijverkopenuwautowel en laat ons u al het werk uit handen nemen. Bij ons platform vindt u de zekerheid dat de bedrijfsauto daadwerkelijk wordt verkocht, zonder dat u hiervoor zelf veel hoeft te doen. Kies daarom voor de professionele autoverkoopservice van Wijverkopenuwautowel.nl. Wij nemen van A tot Z alle zorg uit handen tijdens de verkoop van uw bedrijfsauto. Bovendien gaan onze ervaren autoverkopers kosteloos en vrijblijvend voor u aan de slag. Aanmelden gaat in vier eenvoudige stappen en binnen no time hebben wij een goede prijs voor u geregeld en is uw bedrijfswagen verkocht.


Betrouwbaar en snel uw bedrijfswagen verkopen

Bedrijfswagens met een grijs kenteken zijn meer dan welkom bij ons platform. In ons dealernetwerk zitten RDW erkende bedrijven die veel interesse hebben om uw bedrijfsauto te kopen. Deze bedrijven segmenteren wij dagelijks op zoekcriteria, zodat wij altijd op de hoogte zijn van het soort bedrijfswagen dat ieder autobedrijf zoekt. U hoeft niets te regelen. Wij zoeken een dealer die gespecialiseerd is in de bedrijfswagen inkoop. Onze autoverkoop specialisten weten precies welke dealers hier in geïnteresseerd zijn. Geen autoveiling en bieden met tientjes mentaliteit bij ons platform. Maar gericht aanbieden en onderhandelen over de prijs. Die onderhandelingen doen wij voor u, daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. In de meeste gevallen vinden wij hierdoor binnen een paar dagen een geschikte koper voor uw bedrijfsauto. Soms zelfs al binnen 24 uur. Als ondernemer bent u hierdoor verzekerd van een betrouwbare koper en u ontvangt na verkoop het geldbedrag op uw rekening. Uiteraard regelen wij samen met de opkopende dealer de RDW vrijwaring. 

Ontdek alle voordelen

Ons heldere verkoopproces biedt talloze voordelen ten opzichte van andere gedateerde en tijdrovende opties. Veel bedrijven kiezen ervoor om een bedrijfswagen in te ruilen bij een lokale autodealer of particulier te verkopen. Hoewel dit makkelijke manieren lijken om uw bedrijfswagen te verkopen, kan dit financieel onaantrekkelijk zijn. Om te beginnen kost het meestal een geldbedrag om een bedrijfswagen via bepaalde websites aan te bieden. Daarnaast moet u zorgen dat er proefritten gemaakt worden en dat het ebdrag ook daadwerkelijk bij u op de rekening overgeschreven wordt. Verstandige ondernemers geven het complete verkoopproces daarom uit handen. Wanneer u uw bedrijfsauto verkoopt via Wijverkopuwautowel.nl is het volledig helder welk bedrag u ontvangt. Bovendien ontvangt u een eerlijke prijs en zit u niet vast aan het (beperkte) aanbod van de autodealer waar u uw bedrijfsauto inruilt. Wilt u uw bedrijfswagen verkopen, schakel dan gratis onze hulp in. Wij helpen u graag! Uw auto verkopen was nog nooit zo simpel.


verkopen bedrijfsauto

Alle merken en modellen bedrijfsauto’s

Bent u benieuwd of u uw bedrijfsauto kunt verkopen via Wijverkopenuwautowel.nl? Dan is dit antwoord simpel: Ja. Bij ons kunt u namelijk alle bedrijfswagens aanmelden, ongeacht het model, merk, bouwjaar en/of kleur. Binnen ons professionele netwerk zijn autobedrijven op zoek naar een divers aanbod aan bedrijfsauto’s. Het is zelfs mogelijk om uw auto aan te melden wanneer deze schade heeft of technische mankementen vertoont en eigenlijk een sloopauto is. WIjverkopenuwautowel.nl regelt de verkoop van bedrijfsauto’s van A tot Z. Wij vinden kosteloos en snel een geschikte koper voor uw bedrijfsauto, waardoor u zich bezig kunt houden met belangrijkere zaken. Vaak verkopen wij aangemelde auto’s binnen 24 uur. En dat voor ongeveer 15 minuten van u tijd (van aanmelden tot het telefonische gesprek).


Bedrijfsauto verkopen in vier stappen

Het aanmelden van uw bedrijfswagen kan binnen enkele minuten via het aanmeldformulier. In de eerste stap vullen we al zoveel mogelijk gegevens in op basis van het kenteken. Controleer deze gegevens goed en vul het uiteraard aan met wat u weet. In stap twee willen we de staat van uw bedrijfswagen weten. Is deze in top kwaliteit of zijn er zichtbare schade of mankementen aan te wijzen. Een auto (helemaal een bedrijfsauto!) is een gebruiksvoorwerp, dat weten we. 

Maak goede foto’s van uw auto en stuur ons die op. Op die manier ontvangen wij alle informatie compleet en kunnen wij uw bedrijfswagen verkopen zonder gedoe. In stappen drie en vier willen we graag nog de extra opties en accessoires weten. Daarnaast natuurlijk uw gegevens. Wij vragen veel van u, maar hoe beter het beeld is van uw bedrijfsauto hoe makkelijker wij deze voor u kunnen verkopen. Na aanmelding zal er direct een ervaren autoverkoper worden toegewezen die gespecialiseerd is in de verkoop van bedrijfsauto's.

Deze verkoopspecialist wordt uw persoonlijke contactpersoon tijdens het complete verkoopproces. De verkoopspecialist gaat binnen ons uitgebreide netwerk van autobedrijven op zoek naar een geschikte koper om uw bedrijfswagen te verkopen.Eenvoudig uw bedrijfswagen verkopen

Wilt u als ondernemer een eerlijk bedrag ontvangen voor uw bedrijfsauto én volledig worden ontzorgd? Als u uw bedrijfswagen wilt verkopen, kies dan voor de service van Wijverkopenuwautowel.nl! Onze ervaren auto verkoop specialisten gaan gratis en vrijblijvend voor u aan de slag. Wij houden u tijdens elke stap op de hoogte van alle ontwikkelingen en interessante biedingen. Zo zullen wij uw bedrijfswagen niet in een online veiling zetten, maar gericht op zoek gaan naar een koper. Op die manier verkopen wij u bedrijfswagen veel sneller. Wij verkopen binnen 24 uur de meeste aangemelde autos’ al!

Meld uw bedrijfswagen kosteloos aan via onze website en wij gaan gelijk voor u aan het werk. Wij nemen u al het werk graag uit handen en zorgen ervoor dat u zorgeloos uw bedrijfsauto door kunt verkopen. Daagt u ons team uit uw bedrijfsauto te verkopen?!