Gebruikmaken van een auto verkoop service

4 redenen waarom dat makkelijk is

15-06-2022 | Categorie: Handige tips

Je zit er over te denken om uw auto te verkopen, maar u heeft even geen idee hoe u moet beginnen? Bij Wijverkopenuwautowel.nl snappen we dat maar al te goed. Gaat u zelf aan de slag, biedt u de auto aan via een dealer of maakt u gebruik van een auto verkoop service? Tegenwoordig heeft u alle mogelijkheden binnen handbereik en ziet u misschien door de bomen het bos niet meer.

In dit artikel gaan wij in op 4 redenen om uw auto te verkopen via een auto verkoop service. Lees alles rustig door en als u overtuigd bent van onze kracht staat het team voor u klaar!

Wat is een auto verkoopservice?

De naam zegt het eigenlijk al, maar een auto verkoopservice is letterlijk een service die voor u de auto verkoopt. U hoeft niets te doen en bent niet zelf verantwoordelijk voor de verkoop. U meldt uw auto aan en het platform doet de rest. Zij bieden uw auto aan een netwerk van opkopende dealers en onderhandelen voor u over de prijs. Van ANWB verkoopservice tot die van Wijverkopenuwautowel.nl inmiddels heeft u veel verschillende opties om uw auto snel via en autoverkoopservice te verkopen. 

Gemakkelijk uw auto verkopen via een auto verkoop service platform

Waarom zou u nu hiervan gebruikmaken? Wat zijn de voordelen ten opzichte van andere manieren? Dat leggen wij u graag uit. Kunt u daarna een weloverwogen keuze maken om jouw auto aan te bieden bij een auto verkoopsite of niet. Ontdek hieronder x redenen om gebruik te maken van Wijverkopenuwautowel.nl als autoverkoop service voor u.

#1 Geen gedoe

Een auto verkopen kan gedoe opleveren. Helemaal als u dit zelf gaat doen. Want, weet u welke opties u allemaal heeft en wat deze waard zijn? Weet u überhaupt wat de auto waard is op basis van data uit de markt? Een auto is een gebruiksvoorwerp, maar wel een gebruiksvoorwerp met emotionele waarde. Dat betekent dat u er misschien wel meer voor wil hebben dan u ervoor kunt krijgen. 

Weet u bovendien waar u uw auto te koop moet zetten? Doet u dit online (via bijvoorbeeld uw eigen social media kanalen) of gaat u rondrijden met een A4’tje achter het raam waarmee u geïnteresseerden wilt aanspreken. 

Geen gedoe, gewoon gemak. Met een auto verkoop service hoeft u in de basis zelf niets te doen. Makkelijker kan haast niet!

#2 Geen onderhandelingen

Een auto verkoop service neemt u werk uit handen. Dat betekent ook dat zij de onderhandelingen voor u voeren en dat u dat niet zelf hoeft te doen. Zelf uw auto te koop zetten betekent ook dat u moet onderhandelen met een geïnteresseerde koper. Dat gedoe wilt u toch niet?!

Meld uw auto aan op basis van het kenteken en laat ons het werk uit handen nemen. Voeren wij dan geen onderhandelingen? Jazeker wel. Op basis van uw ingevoerde gegevens gaan wij aan de slag om uw auto aan te bieden binnen ons professionele dealernetwerk. Wij onderhandelen hierbij voor u! Op basis van uw opgegegeven verwachte prijs gaan wij aan de slag om alles voor u te regelen.

Snel en zonder onderhandelingen uw auto verkopen

Wij regelen de onderhandelingen en zorgen ervoor dat u slecht één bod terugkrijgt. Dat is overigens een gegarandeerd bod met een gegarandeerde prijs. Gaat u akkoord dan is uw auto verkocht. Gaat u niet akkoord, dan gaan wij weer voor u aan de slag of wij geven aan dat het via onze auto verkoop service niet gaat lukken. Net zo makkelijk vindt u ook niet?!

#3 Gemak

Met een autoverkoop service zoals Wijverkopenuwautowel.nl profiteert u van gemak. U meldt uw auto aan op basis van het kenteken op onze website. In vier eenvoudige stappen - die wij bij elke stap uitleggen in een video - vragen wij u om aanvullende gegevens. Na het maken van goede foto’s nemen wij contact met u op. Daarbij nemen wij alle gegevens met u door. Wat verwacht u van onze autoverkoop service en wat wilt u minstens voor de auto hebben.

Ons team van auto verkoopspecialisten heeft jarenlange ervaring en een ontzettend goede band met onze dealers. Geen autoveiling zoals bij veel anders auto verkoopservice platformen, maar één op één contact. Hierdoor kunnen wij uw auto binnen het netwerk gericht aanbieden aan een dealer die het meest geïnteresseerd is in uw automerk en model.

#4 Particuliere verkoop vs niet zelf doen

We zeiden het net al, u kunt ervoor kiezen om zelf aan de slag te gaan en uw auto te verkopen. Vaak wordt er dan een update gedeeld via social media en wordt er gezocht naar potentiële kopers. Particulier verkopen kan natuurlijk prima, maar zorg er wel goed voor dat alles duidelijk is. Zorg ervoor dat de vrijwaring direct geregeld is en spreek af wat er gebeurt als er eventuele gebreken later aan het licht komen. Wie is hier dan verantwoordelijk voor? Degene die de auto van u overgenomen heeft of u?

Het zal niet de eerste keer zijn dat een particuliere verkoop helemaal misloopt. Door gebruik te maken van een autoverkoop service loopt u geen risico. U krijgt van ons een vrijblijvend bod. Gaat u niet akkoord dan is er geen man overboord, dan zoeken wij voor u verder OF we besluiten de auto uit de verkoop te halen. Allemaal in goed overleg met u, waardoor u geen frustraties krijgt. Frustraties die u met een particuliere verkoop wel kunt krijgen.

Wij verkopen uw auto wel

Onze naam zegt het eigenlijk al! Wij verkopen uw auto WEL. Met een 9,2 uit meer dan 1200 reviews kunnen wij concluderen dat onze auto verkoop service gewaardeerd wordt. Wij mogen ons zelf #1 autoverkoop site noemen. Dat komt niet alleen door onze service, maar ook door de manier waarop wij werken. 

Wij verkopen uw auto wel voor u

Na aanmelden nemen wij altijd telefonisch contact met u op. Juist door dit contact kunt u alle vragen aan ons stellen en kunnen wij u rustig het proces uitleggen. Daarna bieden wij uw auto gericht aan binnen het netwerk. Geen autoveiling, want daarmee gaan dealers elkaar met tientjes overbieden. Wij willen een mooi bod op uw auto en deze koppelen wij u ook altijd persoonlijk terug! Binnen 2 werkdagen heeft u de auto echt wel bij ons verkocht, maar vaak gaat dit zelfs nog sneller. Juist door het persoonlijke contact kunnen wij deze belofte vaak waarmaken.

Wij zijn geen auto inkoop, maar nemen u al het werk uit handen. Alleen dan kunnen wij onszelf als de nummer 1 autoverkoopservice in de markt zetten. Profiteert u mee? Meld uw auto nu aan en wij gaan graag voor u aan de slag. Ontdek onze service!

Snel en gemakkelijk uw auto verkopen?

Auto verkopen?

U zit na aanmelding nergens aan vast

Heeft u hulp nodig?

053 - 303 1903

Mail ons

Ontvang gratis en vrijblijvend een eerlijk bod

Snel en gemakkelijk uw auto verkopen?

Auto verkopen?

U zit na aanmelding nergens aan vast

wijverkopenuwautowel.nl

Waarom wij uw auto wel verkopen

  Wel
 • Een eerlijke prijs voor uw auto
 • Snel en betrouwbaar
 • Ervaren autoverkoopspecialisten
 • Kosteloos en vrijblijvend
  Geen
 • Onderhandelingen over prijzen
 • Vreemden aan uw deur
 • Geen autoveiling