Auto verkoop sites: wat zijn de voordelen?

18-06-2020 | Categorie: Auto verkopen

Een auto verkopen met een autoverkoop site

Een auto verkoop site gaat voor u aan de slag om uw auto voor u te verkopen. Enige wat u hoeft te doen is de auto aanmelden. De rest wordt u uit handen genomen om online de auto te verkopen. Wit u een auto online verkopen? Maar twijfelt u nog hoe u dit wilt aanpakken? Dat snappen we maar al te goed. Online uw auto verkopen kan namelijk best spannend zijn, want waar moet u allemaal rekening mee houden? En hoe pakt u dat nu precies aan?


Redenen om een auto verkoop site te gebruiken

Logische vragen die boven geformuleerd zijn, vinden wij. Een auto verkoop site kan u hierbij helpen en wij geven u graag een aantal redenen om een auto verkoop site te gebruiken en online een auto te verkopen.


Hoeveel moeite wilt u erin steken?

Tegenwoordig zijn er veel mogelijkheden om helemaal zelf een auto te verkopen. Wat dacht u van een advertentie plaatsen of nog makkelijker om uw auto via de eigen social media kanalen aan te bieden. Nadeel hiervan is dat u daarna letterlijk alles zelf moet doen. Van het opvolgen van de binnenkomende telefoontjes tot het beantwoorden van eventuele vragen via de e-mail.


Wijverkopenuwautowel neemt werk uit handen


 

Geen mensen aan je deur

“Mag ik een proefrit komen maken?’ Een hele logische vraag, want zelfs als u de auto online verkoopt betekent het dat iemand offline wil komen kijken en testen. Op hoeveel proefritten zit u te wachten? En wilt u echt iedereen maar verwelkomen thuis? Of gaat u op zoek naar een openbare plek? En hoe vaak laat u iemand in de auto rijden? Een auto verkoop site hoeft geen proefrit te maken, zij zorgen ervoor dat uw auto bij de juiste dealer wordt aangeboden.


Zelf een auto verkopen zonder een auto verkoop site betekent dat u  hier wel rekening mee moet houden. Een broek past u ook voordat u deze definitief koopt. Hetzelfde geldt voor u, als u aan de slag gaat met het online verkopen van een auto.


Onderhandelen over de prijs

Niets zo vervelend als moeten onderhandelen over de prijs van een auto. Misschien verwacht u wel 2500 euro, maar wil de koper er slechts 1000 euro voor geven. De redenen die hiervoor aangedragen worden zijn van een particuliere koper. Hoe weet u nu precies wat de auto waard is? Klopt het dat uw auto inderdaad 1500 minder waard is? 


Indien u hier niet mee akkoord gaat, begint u verkoopproces weer opnieuw. Dus weer aandacht voor de auto vragen, potentiële kopers te woord staan, proefritten regelen en daarna weer fijn onderhandelen over de prijs. Een auto verkoop site als Wijverkopenuwautowel.nl neemt u dit allemaal uit handen. Van het aanbieden van de auto onder geïnteresseerden tot aan het onderhandelen over de prijs. 


Geen (contant) geld

Zelf een auto verkopen betekent onderhandelen over de prijs en dan afrekenen. Door een auto online te verkopen via een auto verkoop site krijgt u het geld automatisch op de rekening gestort. Die garantie geven wij u!


Die garantie heeft u helaas niet als u zelf een auto verkoopt. Iemand kan contant willen betalen of maakt het over. Dat biedt helaas nog steeds geen garanties. U zult niet de eerste zijn - en helaas ook niet de laatste - waarbij het overgemaakte geld teruggevorderd wordt. Hierdoor loopt u het risico een auto te verkopen zonder dat het u wat oplevert. 


Snel uw auto verkopen via een verkoop site

Misschien heeft u een nieuwe auto gekocht of misschien heeft u het geld wel gewoon hard nodig. Wat de reden ook is, over het algemeen wilt u een auto snel verkopen. Zelf een auto verkopen online kan eindeloos duren. Uw geplaatste auto kan weken, dan wel niet maanden te koop staan. Terwijl u er wellicht gewoon snel van af wilt. 


Een auto verkoop site biedt uw auto online aan, aan een uitgebreid dealernetwerk. U bereikt dus ineens een groep die u normaal niet zo snel zou bereiken. Daarnaast doen de automakelaars hun best om de auto bij een dealer onder de aandacht te brengen die vaker dit type auto koopt. Op die manier bent u dus ontzettend geholpen. Online een auto verkopen via een auto verkoop site zorgt er dus voor dat u snel de auto aan een goede partij verkocht hebt. 


Helemaal ontzorgd

Het enige dat u als verkoper hoeft te doen om uw auto online te verkopen is de auto op basis van het kenteken aan te melden. Vul de gegevens aan die automatisch opgehaald worden en upload de foto’s van de auto. Ook hiervoor geven we de informatie, zodat u zeker weet dat u de juiste foto’s hebt geupload in ons systeem om daarna de auto succesvol online te verkopen. Daarna gaan onze automakelaars voor u aan de slag om via de auto verkoop site de auto aan te bieden aan de dealers uit het dealernetwerk. 


Zodra u akkoord gaat met dat wat de dealer voor de auto wil geven, regelen wij de afspraak om de auto in te leveren. Volledige ontzorging is wat wij ambiëren om uw auto succesvol online te verkopen! Daarom denken wij graag met u mee en regelen wij zaken als het vrijwaringsbewijs graag voor u. Enige dat u hoeft te doen is de verzekering stop te zetten.


Redenen om een auto te verkopen via een auto verkoop site

Twijfelt u nog om een auto online te verkopen via een auto verkoop site? Bij Wijverkopenuwautowel.nl helpen we u stap voor stap. Lukt het niet om de foto’s te uploaden? Geen probleem, onze specialisten staan voor u klaar. U hoeft bovendien niet bang te zijn dat u veel te weinig geld voor de auto ontvangt. Bij Wijverkopenuwautowel.nl vindt u geen autovelling, waarbij er met tientjes op uw auto geboden wordt. 


Wij weten de handelsprijs van elke auto en hoe uw auto zich verhoudt tot andere zelfde auto’s die verkocht zijn. Hierdoor kunnen wij een goede dealerprijs regelen. Bij Wijverkopenuwautowel.nl geven we u inzicht in de prijs en waar deze vandaan komt en wat u voor de auto krijgt. Een realistisch beeld, zonder gedoe. Meld snel uw auto aan en ontdek het gemak van online uw auto verkopen!

Snel en gemakkelijk uw auto verkopen?

Auto verkopen?

U zit na aanmelding nergens aan vast

Heeft u hulp nodig?

053 - 303 1903

Mail ons

Ontvang gratis en vrijblijvend een eerlijk bod

Snel en gemakkelijk uw auto verkopen?

Auto verkopen?

U zit na aanmelding nergens aan vast

wijverkopenuwautowel.nl

Waarom wij uw auto wel verkopen

  Wel
 • Een eerlijke prijs voor uw auto
 • Snel en betrouwbaar
 • Ervaren autoverkoopspecialisten
 • Kosteloos en vrijblijvend
  Geen
 • Onderhandelingen over prijzen
 • Vreemden aan uw deur
 • Geen autoveiling