Uw auto verkopen aan de garage (zonder inruil)

08-04-2021 | Categorie: Auto verkopen

Een auto verkopen kan op veel verschillende manieren. De een is wat omslachtiger dan de ander en voor de ene krijgt u misschien meer geld, maar bent u er ook veel tijd aan kwijt. Tijd die u dan niet in andere zaken heeft kunnen steken. U heeft de keuze uit verschillende manieren om uw auto te verkopen.

 

Misschien twijfelt u nog hoe u de auto wilt verkopen? Misschien heeft u belangrijke zaken van de auto niet meer in uw bezit en wilt u de auto verkopen zonder apk, kentekenbewijs of papieren. Zonder papieren lukt u trouwens niet, dat is onmogelijk. U kunt ook kiezen om de auto te exporteren al dan niet via een handelaar.

 

De meeste autobezitters kiezen echter voor de opties zelf verkopen (al dan niet via een platform zoals de onze) of verkopen via de garage.

 

Zelf verkopen

Zelf particulier verkopen kunt u op verschillende manieren doen. Bijvoorbeeld door zelf een koper te zoeken door een advertentie te plaatsen of een A4 in de auto te hangen met alle informatie over de auto. Social media is misschien hierin wel uw beste vriend. Uw update kan gedeeld worden en voor u het weet heeft u contact met potentiële kopers van uw auto.

 

U kunt uw auto ook aanbieden via Marktplaats door daar een advertentie te plaatsen. Wat vaak als nadelig wordt ervaren is de onderhandelingen die u zelf moet voeren met potentiële kopers. Sommige auto’s verkopen beter en indien uw auto populair is kan dit tot veel aandacht leiden. Deze mensen moet u zelf allemaal te woord staan, eventueel proefritten laten doen en de auto laten zien.


Veel belangstelling voor uw auto aan de deur

 

U kunt uw auto ook verkopen via een online platform zoals de onze. In feite geldt dat als u . Daarnaast heeft u ook nog de mogelijkheid om uw auto te verkopen aan de garage. Dit kan met en zonder inruil.

 


Aan de garage met inruil

Uw auto verkopen met inruil betekent dat u de ene auto inwisselt (ruilt dus) voor de andere auto. Stel u heeft een Volkswagen Polo en u krijgt gezinsuitbreiding, dan wilt u deze inruilen voor een grotere auto. Tijd om de auto in te ruilen bij de garage.

 

Veelal gebeurt het dat u eerst een andere auto uitzoekt en dan uw auto in ruil ervoor aanbiedt. U krijgt dan de verkoopprijs van uw auto in mindering op uw aankoopprijs en ruilt op die manier uw auto voor een nieuwere. U ruilt hierbij niet letterlijk de ene auto voor de andere, want helemaal indien u een grotere variant koopt zullen de prijzen en vooral de marktwaarde van de auto uit elkaar liggen.

 

Indien het een oude auto is, krijg je vaak weinig voor de auto. In de meeste gevallen zult u dan ook moeten (bij)betalen als u de eigen auto inruilt voor een nieuwe exemplaar.

 

Of u hiermee akkoord gaat of bijvoorbeeld dan ook nog extra opties of een winterbandenset onder uw nieuwe auto wilt hebben, daarover kunt u eventueel onderhandelen. Daarna stapt u in en kunt u zo wegrijden met uw nieuwe auto.


Instappen en wegrijden

 

Er wordt beweerd dat u beter uw auto niet kunt inruilen, omdat u er dan minder voor terug krijgt dan als u deze zelf verkoopt of zonder inruil. Dat gegeven kunnen wij niet hard maken. Wat u voor uw auto terug krijgt hangt af van de waarde, de tijd wanneer u de auto verkoopt en de populariteit.

 

Welke auto het beste verkoopt en waar u in theorie het meeste geld voor krijgt, hebben wij voor u uitgezocht in ons blogartikel, maar dit is zeker niet in beton gegoten.


Auto verkopen zonder inruil

U kunt uw auto ook verkopen aan een garage zonder dat u een auto inruilt. Dus met andere woorden u biedt uw auto aan en wil er geen andere auto voor terughebben. Dit is over het algemeen niet iets dat veel voorkomt. Waarom zou u immers uw auto aan een autogarage verkopen als u bij die garage niet ook een auto wilt terugkopen.

 

Het grootste voordeel van verkopen aan een garage is dat u er een auto voor terugkrijgt. Dit voordeel neemt u weg door een auto te verkopen zonder inruil. Uiteraard bent u helemaal vrij om deze optie te kiezen. Maar weet u precies wat uw huidige auto waard is? Om een goede prijs voor uw auto te krijgen zult u dat wel moeten weten.


Verkoop de auto zonder inruil aan de garage


Veel autobezitters kiezen er daarom vaak voor om hun auto te koop te zetten via een platform zoals de onze. Via zo’n platform bent u gauw van uw auto af en wordt uw auto niet door één garage gezien, maar door velen. In feite kunt u via Wijverkopenuwautowel.nl uw auto verkopen zonder inruil.

 

Niet één koper, maar meerdere

Wilt u zeker weten dat u de juiste prijs krijgt voor uw auto en van veel voordelen profiteren zoals geen gedoe, snel verkocht en geen onderhandelingen en proefritten in uw auto? Meld uw auto dan aan via Wijverkopenuwautowel.nl en uw auto is snel zonder inruilen aan een garage of dealer verkocht.

 

Welke optie u ook kiest, gemak dient de mens. Laat ons het werk uit handen nemen en uw auto als particulier onder de aandacht brengen van vele garages en dealers. Dan heeft u de auto snel en zonder gedoe verkocht zonder inruilen.

 

Makkelijk toch! Kunt u daarna kijken of en welke auto u ‘nieuw’ wilt kopen.

Snel en gemakkelijk uw auto verkopen?

Auto verkopen?

U zit na aanmelding nergens aan vast

Heeft u hulp nodig?

053 - 303 1903

Mail ons

Ontvang gratis en vrijblijvend een eerlijk bod

Snel en gemakkelijk uw auto verkopen?

Auto verkopen?

U zit na aanmelding nergens aan vast

wijverkopenuwautowel.nl

Waarom wij uw auto wel verkopen

  Wel
 • Een eerlijke prijs voor uw auto
 • Snel en betrouwbaar
 • Ervaren autoverkoopspecialisten
 • Kosteloos en vrijblijvend
  Geen
 • Onderhandelingen over prijzen
 • Vreemden aan uw deur
 • Geen autoveiling