Opel verkopen?

U zit na aanmelding nergens aan vast

Altijd de hoogste prijs. Binnen 24 uur verkocht.

Altijd de hoogste prijs. Binnen 24 uur verkocht.

Ontvang gratis en vrijblijvend een eerlijk bod.

wijverkopenuwautowel.nl

Waarom wij uw auto wel verkopen

  Wel
 • Een eerlijke prijs voor uw auto
 • Snel en betrouwbaar
 • Ervaren autoverkoopspecialisten
 • Kosteloos en vrijblijvend
  Geen
 • Onderhandelingen over prijzen
 • Vreemden aan uw deur
 • Geen autoveiling
Opel online verkopen

Uw Opel snel verkopen

Laat uw auto verkopen via Wijverkopenuwautowel.nl. Bij ons profiteert u van een helder verkoopproces zonder gedoe. Wij verkopen uw Opel binnen vier duidelijke stappen. Om te beginnen meldt u uw Opel aan via de website en krijgt u direct een persoonlijke contactpersoon toegewezen. Deze ervaren autoverkoopspecialist kijkt de presentatie van uw auto na en zal deze actief aanbieden binnen ons netwerk van professionele autobedrijven. Deze bedrijven liggen verspreid door heel Nederland en zijn op zoek naar Opel auto’s van verschillende bouwjaren en modellen. Onze specialist zal daarna de onderhandelingen voeren met geschikte partijen en interessante biedingen bij u neerleggen. Accepteert u dit bod? Dan ontvangt u snel het bedrag op uw rekening.


Voorkom problemen tijdens de verkoop

Tijdens het zelf verkopen van uw Opel is de kans groot dat er diverse problemen tevoorschijn komen. Denk bijvoorbeeld aan de online verkoop van uw Opel via bekende advertentiewebsite. Om daar te mogen adverteren moet u bijna altijd een bedrag op tafel leggen. Hierbij heeft u geen garantie dat er überhaupt een relevant bod wordt uitgebracht. Zonde van uw geld dus. Bovendien moet u zelf een pakkende advertentie creëren, afspraken inplannen en de onderhandelingen voeren. Dit kost u als Opel verkoper onnodig veel tijd en geld. Wijverkopenuwautowel.nl neemt graag dit werk bij u uit handen en zorgt voor een probleemloos verkoopproces.

Helder verkoopproces zonder fratsen

Heeft u eraan gedacht om de Opel via de lokale dealer of autogarage te verkopen? Dan moet u er rekening mee houden dat u aan opmerkelijke voorwaarden moet voldoen. Aan het aanbod van lokale dealers zijn meestal beperkende voorwaarden verbonden. Zo geldt het bod vaak alleen als u vervolgens ook weer een (nieuwe) auto koopt bij dezelfde garage. Doet u dit niet, dan zult u plotseling veel minder geld ontvangen voor uw auto. Denk er dus goed over na of dit wel de manier is om uw Opel te verkopen. Bij Wijverkopenuwautowel.nl gelden er nooit beperkende voorwaarden en bent u vrij om te bepalen wat u met uw verdiende geld gaat doen.


Verkoop uw auto

Alle modellen Opel verkopen

Twijfelt u of u uw Opel verkopen kunt via Wijverkopenuwautowel.nl? Dan hebben wij goed nieuws voor u. Bij ons kunt u Opel auto’s van alle soorten modellen, kleuren en bouwjaren aanmelden. Zo kunt u een Opel Corsa, een Opel Astra, een Opel Zafira en een Opel Tigra verkopen. Zelfs auto’s met lakschade, beschadigingen of technische mankementen zijn te verkopen via ons. De professionele autobedrijven binnen ons professionele netwerk zoeken namelijk verschillende soorten Opel auto’s. Het is tijdens het aanmeldproces daarom van belang om zo gedetailleerd mogelijk aan te geven wat de staat is van uw auto. Hierdoor kunnen wij uw auto makkelijk en zonder gedoe verkopen. Meld uw auto snel aan en laat ons u helpen met het verkopen van uw Opel.