Porsche verkopen?

U zit na aanmelding nergens aan vast

Altijd de hoogste prijs. Binnen 24 uur verkocht.

Altijd de hoogste prijs. Binnen 24 uur verkocht.

Ontvang gratis en vrijblijvend een eerlijk bod.

wijverkopenuwautowel.nl

Waarom wij uw auto wel verkopen

  Wel
 • Een eerlijke prijs voor uw auto
 • Snel en betrouwbaar
 • Ervaren autoverkoopspecialisten
 • Kosteloos en vrijblijvend
  Geen
 • Onderhandelingen over prijzen
 • Vreemden aan uw deur
 • Geen autoveiling
Uw Porsche gemakkelijk online verkopen

Uw Porsche snel verkopen

Bent u in het bezit van een Porsche en wilt u deze te koop aanbieden? Dan bent u bij Wijverkopenuwautowel.nl aan het juiste adres. Dankzij onze bewezen verkoopmethode wordt uw Porsche namelijk verkocht in 4 heldere stappen. Om te beginnen kunt u uw Porsche binnen een aantal seconden aanmelden via het aanmeldformulier. Vervolgens wordt er direct een ervaren autoverkoopspecialist toegewezen als persoonlijk contactpersoon. Diegene controleert de presentatie van de auto en zal deze actief aanbieden binnen ons netwerk van professionele autodealers. De verkoopspecialist zal daarna alle onderhandelingen voeren en zal terugkeren met een interessant aanbod van een dealer die geïnteresseerd is. Accepteert u een van de binnengekomen biedingen? Gefeliciteerd! Dan heeft u uw auto eenvoudig verkocht en ontvangt u een eerlijk bedrag op uw rekening.


Verkoop uw Porsche zonder gedoe

Er bestaan meerdere redenen waarom u uw Porsche wil verkopen. Mogelijk heeft u een auto van de zaak gekregen. Of misschien bent u wel op zoek naar een nieuwer model. Wat de reden van verkoop ook is, tijdens het verkoopproces moet u rekening houden met veel zaken. Het aanbieden van uw auto is waarschijnlijk geen dagelijkse kost voor u zelf. Hierdoor wordt u overladen met zaken waar u rekening mee moet houden. Zo moet u zelf advertentieteksten schrijven en een autoadvertentie online zetten. Daarna moet u reageren op biedingen en een afspraak inplannen. Vervolgens wil de kijker mogelijk een testrit maken. Laat u een onbekend persoon in uw Porsche rijden? En als dat is afgerond moet u ook nog eens zelf de onderhandelingen voeren. Wilt u al deze stress niet ervaren? Kies dan voor de eenvoudige verkoopmethode van Wijverkopenuwautowel.nl!

Ontdek alle voordelen

De verkoopmethode van Porsche heeft talloze voordelen ten opzichte van andere, tijdrovende methodes. Dacht u er bijvoorbeeld aan om uw Porsche zelf online te verkopen via verschillende advertentiewebsites? Houd er dan rekening mee dat u in veel gevallen een bedrag moet betalen om überhaupt uw auto op die websites te mogen plaatsen. En u hebt dan niet eens de garantie dat mogelijke koper uw auto te zien krijg. Is de advertentietekst namelijk slecht geschreven of ontbreekt er essentiële informatie? Dan kunnen potentiele kopers afhaken. Bovendien moet u zelf reageren op alle (onzinnige) biedingen en een afspraak inplannen. Regelmatig komen mensen niet opdagen nadat ze online een bod hebben uitgebracht. Verspilde tijd en moeite voor u als verkoper dus! Bij Wijverkopenuwautowel.nl nemen wij van A tot Z alle zorg bij u uit handen en kunnen uw auto snel verkopen.


Online uw Porsche aanbieden

Aanbieden binnen eigen netwerk

Een andere gedateerde manier om uw Porsche te verkopen is door deze binnen het eigen netwerk aan te bieden. Het lijkt misschien heel eenvoudig, maar kan op termijn voor grote problemen zorgen. Om te beginnen moet u zelf gaan onderhandelen met vrienden, kennissen of familieleden. Hierdoor is de kans al groot dat u niet het bedrag ontvangt dat u in gedachten had. Vervolgens kunnen er in de toekomst problemen tevoorschijn komen met de Porsche. Dit kan ongewenste situaties veroorzaken. Want wist u écht niets over dit probleem toen u de auto verkocht? En hoe wordt dit (technische) probleem opgelost? Het is van belang om goede afspraken te maken met elkaar over dit soort situaties. Anders kunnen er ruzies ontstaan met goede vrienden en familieleden. Hoewel het dus een eenvoudige manier lijkt om uw Porsche te verkopen, wordt deze optie meestal afgeraden.


Onderhandelen met de lokale dealer

Mogelijk dacht u er over na om de Porsche te verkopen bij de plaatselijke dealer. u stapt de garage binnen, laat de auto zien en u ontvangt in de meeste gevallen een bod. Het lijkt simpel, maar dat is het vaak niet. Om te beginnen is de plaatselijke autodealer meestal zeer ervaren in onderhandelen. De kans is groot dat u hierdoor niet het gewenste bedrag ontvangt voor uw Porsche. Bovendien doet een dealer vaak wel een bod, maar zitten hier meerdere haken en ogen aan. Zo moet u bijvoorbeeld verplicht een nieuwe auto kopen bij dezelfde garage. Doet u dit niet? Dan is het aanbod van de dealer plotseling lager of is deze zelfs helemaal niet meer geldig. Bij Wijverkopenuwautowwel.nl werken wij volgens een glasheldere verkoopmethode. Als u akkoord gaat met ons bod, ontvangt u het volledige bedrag op uw rekening. Wel zo eerlijk.

Ontvang een eerlijke prijs

Bij Wijverkopenuwautowel.nl ontvangt u altijd een eerlijke prijs voor uw Porsche. Hierbij maakt het niet uit welk model het is, uit welk bouwjaar de auto komt en welke uitvoering u te koop aanbiedt. Zo kan u een Porsche 944 verkopen via Wijverkopenuwautowel.nl. Het is zelfs mogelijk om uw Porsche te verkopen wanneer deze schade heeft. Binnen ons netwerk van professionele autobedrijven zitten namelijk ook garages die op zoek zijn naar schadeauto’s. Heeft uw Porsche dus (technische) mankementen? Meld deze dan gerust aan via het aanmeldformulier op onze website. Het is tijdens het aanmelden van belang om duidelijk aan te geven in welke staat de auto verkeert. Hierdoor kunnen onze autoverkoopspecialisten sneller een geschikte koper vinden. Mocht onze specialist overigens na het aanmelden nog aanvullende informatie nodig hebben, dan zal deze uiteraard contact met u opnemen.


Succesvol uw Porsche online verkopen via ons autoverkoop platform

Wij gaan direct aan de slag

Kiest u voor de ervaring en heldere verkoopmethode van Wijverkopenuwautowel.nl? Dan gaan onze autoverkoopspecialisten direct aan de slag als u uw Porsche aanmeldt via de website. Uw persoonlijke contactpersoon zal u tijdens het complete verkoopproces op de hoogte houden van de gang van zaken. En natuurlijk ontvangt u zo spoedig mogelijk een goed bod. In de meeste gevallen kunnen wij uw Porsche verkopen binnen een aantal dagen. Meld uw auto dus snel aan en ontvang een eerlijke prijs voor uw Porsche! Wij gaan graag voor u aan de slag om een geschikte koper te vinden.