Volkswagen verkopen?

poppetjes

Al 1785 tevreden klanten

Ontvang gratis en vrijblijvend een eerlijk bod.

Ontvang gratis en vrijblijvend een eerlijk bod.

Met een goed gevoel uw auto verkocht

wijverkopenuwautowel.nl

Waarom wij uw auto wel verkopen

  Wel
 • Een eerlijke prijs voor uw auto
 • Snel en betrouwbaar
 • Ontzorging van A tot Z
 • Ervaren autoverkoopspecialisten
 • Kosteloos en vrijblijvend
 • Professioneel en exclusief netwerk van autobedrijven door heel Nederland
  Geen
 • Autoveiling
 • Vreemden aan uw deur
 • Gedoe
 • Onderhandelingen over prijzen
Eenvoudig uw Volkswagen verkopen

VW verkopen zonder stress

Wil u uw Volkswagen verkopen en vraagt u zich af wat de beste manier is? Kies dan voor de betrouwbare service van Wijverkopenuwautowel.nl! Wij vinden snel een koper die een eerlijke prijs betaalt. Dit Duitse automerk is zeer populair binnen Nederland. Dit zult u snel merken wanneer u zelf uw Volkswagen te koop aan gaat bieden. Zo komen er talloze onzinnige biedingen binnen die u af zal moeten wijzen. Bovendien moet u tijdens de verkoop rekening houden met allerlei zaken. We begrijpen dat u al dit gedoe graag uit handen geeft aan een betrouwbare en ervaren partij. Laat daarom Wijverkopenuwauto.nl uw auto snel verkopen! Dankzij onze heldere verkoopmethode hoeft u zich geen zorgen te maken en wordt uw VW verkocht binnen een aantal dagen.


Verkoop in ons professionele netwerk

Volkswagen eenvoudig aanmelden

Om te beginnen kunt u uw Volkswagen binnen een aantal stappen aanmelden via het aanmeldformulier. Vervolgens wordt er direct een ervaren verkoopspecialist toegewezen als persoonlijk contactpersoon. Diegene zal de presentatie van uw auto controleren. Bij vragen zal er contact worden opgenomen met u voor aanvullende informatie. Vervolgens gaat de specialist aan de slag. Binnen ons uitgebreide netwerk van professionele autobedrijven in Nederland wordt er gezocht naar geschikte partijen. uw contactpersoon zal vervolgens de onderhandelingen voeren met deze bedrijven. Interessante biedingen zullen aan u worden gepresenteerd. Gaat u akkoord met een van de biedingen? Dan heeft u uw Volkswagen verkocht en ontvangt u een eerlijke rijs op de rekening!


Voordelen van onze verkoopmethode

Onze heldere verkoopmethode biedt talloze voordelen ten opzichte van andere manieren om uw Volkswagen van de hand te doen. Dacht u er bijvoorbeeld aan om uw auto te verkopen via de lokale dealer? Dan zou het kunnen dat de dealer in eerste instantie met een redelijk bod komt. Houd er echter wel rekening mee dat hier bijna altijd nadelige voorwaarden aan verbonden zijn. Zo moet u bijvoorbeeld verplicht een nieuwe auto kopen bij deze dealer. Grote kans dat er geen auto staat die u graag wil hebben. Of mogelijk wilt u zelfs helemaal geen nieuwe auto kopen. Het kan dan plotseling zo zijn dat de dealer een veel lagere prijs voor jouw auto wil betalen. Bovendien zijn dealers zeer ervaren in het voeren van onderhandelingen. Dit kan jou veel stress opleveren, waardoor u een relatief laag bedrag voor jouw Volkswagen ontvangt. Via Wijverkopenuwautowel.nl ontvangt u altijd het bedrag dat wordt geboden. Wel zo eerlijk.

Wij voeren de onderhandelingen

Of wilt u misschien uw Volkswagen verkopen via ouderwetse methode, zoals via een prikbord bij de supermarkt? Ten eerste is het bereik dan al zeer beperkt. Weinig mensen zullen uw advertentie te zien krijgen, waardoor de kans kleiner is om een geschikte koper te vinden. Komt er wel een reactie? Dan krijgt u vervolgens een onbekend persoon aan de deur. Grote kans dat u daar niet op zit te wachten. Deze persoon zal ongetwijfeld een testrit willen maken. Geeft u uw auto zo maar mee met een onbekend persoon? En vervolgens moet u ook nog de onderhandelingen zelf voeren. U merkt al dat dit voor veel gedoe kan zorgen tijdens de verkoop van uw VW.


Snel uw Volkswagen verkocht

Voorkom gedoe tijdens de verkoop

Een andere regelmatig voorkomende methode is de verkoop binnen het eigen netwerk. Het lijkt immers zo makkelijk om de VW aan te bieden bij vrienden, kennissen of familieleden. Maar heeft u wel eens over de nadelen nagedacht? Stelt u zich eens voor dat er binnen een aantal weken of maanden iets gebeurt met de auto. Dan kunt u zomaar vragen krijgen of u niets van de problemen afwist toen u de auto verkocht. En hoe wordt dit probleem vervolgens opgelost? Vooral als hier vooraf geen heldere afspraken zijn gemaakt, kan dit tot onnodige ruzies leiden. Het lijkt dus misschien makkelijk om uw Volkswagen te verkopen binnen het eigen netwerk, maar in het algemeen wordt dit ten zeerste afgeraden.


Online de auto aanbieden?

Verder bestaan er tegenwoordig meerdere advertentiewebsites waarop u uw auto te koop kunt aanbieden. Zelf uw VW verkopen klinkt waarschijnlijk eenvoudig, maar dit is het vaak niet. Om te beginnen moet u vaak al een hoog bedrag betalen, zodat uw auto überhaupt online komt te staan. Hierbij heeft u niet eens de garantie dat de auto zichtbaar is voor interessante partijen. Vervolgens moet u de advertentie volledig zelf regelen. Is uw advertentie niet pakkend genoeg en ontbreekt er relevante informatie? Dan is de kans groot dat potentiele kopers afhaken. Komen er wel biedingen binnen? Dan bent u zelf weer verantwoordelijk voor stressvolle zaken zoals de het plannen van een afspraak, de testrit en het voeren van de onderhandelingen. Deze stress wordt volledig uit handen genomen wanneer u kiest voor de betrouwbare verkoopservice van Wijverkopenuwautowel.nl!

Elk model Volkswagen verkopen

Twijfelt u of u uw auto wel te koop kunt aanbieden via onze website? Wees dan gerust, u kunt namelijk alle modellen, types en bouwjaren aanmelden. Van een Volkswagen Golf, Tiguan tot Polo en van een 5-deurs, 3-deurs tot stationwagen: meld de auto gerust aan via het aanmeldformulier. Binnen ons uitgebreide netwerk zitten namelijk autobedrijven door heel Nederland die op zoek zijn naar verschillende soorten auto’s. Het is zelfs mogelijk om een auto met (technische) mankementen te verkopen. Meerdere autobedrijven hebben immers interesse in een VW met bijvoorbeeld lakschade, motorische problemen of andere mankementen. Laat u dus vooral niet tegenhouden, mocht de auto niet in perfecte staat zijn.


Volkswagen verkopen via Wijverkopenuwautowel

Meld gratis uw VW aan

In de meeste gevallen vinden wij al binnen 2 dagen een koper voor uw Volkswagen. Het is tijdens het aanmelden wel van belang dat u duidelijk aangeeft in welke staat de auto is. Hierdoor kunnen wij sneller een geïnteresseerde partij vinden. Daarnaast is het mogelijk om ieder type volkswagen te verkopen:

Een Volkswagen snel verkopen tegen een eerlijke prijs? Kies dan voor de betrouwbare service van Wijverkopenuwautowel.nl! Uw persoonlijke verkoopspecialist gaat na aanmelding direct aan de slag met de verkoop. Ontdek het gemak zelf!