Wijverkopenuwautowel.nl verovert autobranche met Twentse aanpak

22-03-2021 | Categorie: Algemeen
Door: Badel

“Ooit willen we shirtsponsor van FC Twente worden”, trapt Sefa af.


Aan ambitie geen gebrek bij Wijverkopenuwautowel.nl. Met 6000 verhandelde voertuigen in 2020 is het een van de snelst groeiende ondernemingen in haar branche. Met hun Twentse aanpak weten Sefa en Jonathan zich te onderscheiden.


Sefa: “We bemiddelen bij de verkoop van een voertuig, proberen ervoor te zorgen dat een verkoper zijn auto op een makkelijke en eerlijke manier kan verkopen. Zonder gedoe. We zijn nuchter, direct en eerlijk. We doen het op z’n Twents. Dat spreekt onze klanten heel erg aan.” Wijverkopenuwautowel.nl werkt transparant. Na de aanmelding van een voertuig op de website, krijgen klanten een vaste contactpersoon.


Jonathan: “We beschikken over een team van specialisten met veel ervaring in de autobranche. Zij verzamelen de juiste data over de auto en gaan op zoek naar de best mogelijke partij om de auto aan te verkopen. Voor een eerlijke prijs.” 


FC Twente-virus 

Wijverkopenuwautowel.nl werd drie jaar geleden opgericht. Het bedrijf begon met drie medewerkers, maar telt inmiddels al zeventien man. Daarnaast is Wijverkopenuwautowel.nl dit seizoen ingestapt als sponsor van FC Twente. Tijdens thuiswedstrijden is de boarding met daarop de bedrijfsnaam al geregeld in beeld geweest.


Ledboarding FC Twente stadion 


“Op jonge leeftijd zijn we allebei besmet met het FC Twente-virus”, zegt Sefa. “Voor ons is er geen andere club. We kijken ernaar uit om onze klanten mee te nemen naar het gezelligste stadion van Nederland.”


Jonathan: “Op die manier kunnen onze klanten de Twentse nuchterheid waarmee wij ons onderscheiden ook in het echt ervaren.”Meld uw auto aan en ontdek het zelf

Uw auto verkopen hoeft niet moeilijk te zijn. Helemaal niet zelfs! Bij Wijverkopenuwautowel.nl verkopen wij de auto voor u, maar vooral samen met u. Meld de auto aan op basis van het kenteken en onze specialist neemt contact met u op. Alle details van de auto worden doorgenomen en het volledige proces wordt uitgelegd. Zo weet u precies wat u te wachten staat en staat u nooit voor vervelende verrassingen.


Daarna bieden wij uw auto aan, aan ons professionele dealernetwerk. Niet als in een veilig, waar er met euro's tegen elkaar opgeboden wordt. Nee, wij kijken welke dealer veel interesse heeft in uw automerk en model en kijken dan of deze dealer de auto zou willen kopen. Op die manier kunnen wij zo transparant en goed mogelijk uw auto verkopen. 


Geen gedoe, want daar houdt niemand van.


Dit interview is als advertorial verschenen in het on- en offline magazine Twente Basis.  

Snel en gemakkelijk uw auto verkopen?

Auto verkopen?

U zit na aanmelding nergens aan vast

Heeft u hulp nodig?

053 - 303 1903

Mail ons

Ontvang gratis en vrijblijvend een eerlijk bod

Snel en gemakkelijk uw auto verkopen?

Auto verkopen?

U zit na aanmelding nergens aan vast

Eerlijk

Aanmelding is volledig vrijblijvend. U zit nergens aan vast.

  • We bespreken de geboden prijs.
  • Afspraak is ook echt afspraak.
  • Geen verborgen kosten, geen kleine lettertjes.

Persoonlijk

Een ervaren autoverkoopspecialist neemt contact met u op.

  • Samen bespreekt u de gegevens van de auto en uw wensen.
  • De specialist verkoopt uw auto.

Veilig

Uw auto wordt aangeboden aan verschillende geverifïeerde kopers.

  • Zo krijgt u een eerlijke prijs.
  • Er komen geen vreemden aan uw deur.
  • Na akkoord wordt er niet meer onderhandeld over de prijs.

Snel

U wordt binnen 2 uur gebeld. Dit gesprek duurt enkele minuten.

  • De meeste auto's worden binnen 24 uur verkocht.