Onze blogartikelen

Mis nooit meer een update

wijverkopenuwautowel.nl

Lees hier onze laatste artikelen

Laat u informeren hoe u effectief uw auto kunt verkopen, lees het laatste nieuws uit onze branche en ontdek handige tips.

Auto reinigen tips

Door: Badel
13-04-2023 | Categorie: Handige tips

Of u nu uw auto wilt verkopen of gewoon lekker fris wilt maken, uw auto reinigen is altijd een goed idee. Niet alleen wordt u waarschijnlijk vrolijk van het feit dat uw auto lekker schoon is, maar een schone auto is ook veiliger voor u en uw medeweggebruikers. Hoe dat werkt leggen wij u graag uit in dit artikel met handige schoonmaaktips voor uw auto.

Tijd voor de bandenwissel

25-10-2022 | Categorie: Algemeen

Als automobilist wilt u veilig op pad. Uw banden zijn daar een belangrijke invloed op. Is het voor u tijd voor de bandenwissel van winter- naar zomerbanden? Of rijdt u op all-seasons? Ontdek er alles over in het artikel.

5 tips voor rijden in de mist

18-10-2022 | Categorie: Handige tips

Nederland is een land waar we veel verschillende soorten weersomstandigheden mee maken. Zon, sneeuw, regen, hagel en mist. Elk seizoen is prachtig, heeft prachtige kleuren en fases, maar kent ook weer zijn uitdagingen voor elke weggebruiker. Ontdek hoe je met mist om kunt gaan als weggebruiker.

Op vakantie met de elektrische auto

26-07-2022 | Categorie: Handige tips

Steeds meer auto's zijn elektrisch. Goed voor het milieu, maar zij hebben vaak wel een lagere actieradius dan een benzineauto. Wat als u op autovakantie wilt en met een elektrische auto rijdt?! Wij geven u graag wat extra tips (en must download apps), zodat u zonder stress overkomt.

Met de auto op vakantie

Door: Badel
11-07-2022 | Categorie: Algemeen

De zomer staat voor de deur en wellicht dat u net als vele anderen met de auto op vakantie gaat. Vliegen staat misschien niet bovenaan uw lijstje en eerlijk toegegeven met de auto op vakantie is ook gewoon ontzettend gezellig. Denkt u wel aan de volgende dingen? Fijne vakantie! 

Wat is uw auto waard?

25-03-2022 | Categorie: Auto verkopen

De waarde van uw auto hangt af van meerdere factoren en deze willen we als autobezitters maar al te graag weten. Wilt u de auto inruilen? Dan krijgt u te maken met de inruilwaarde van de auto. Deze hangt nauw samen met de dagwaarde. Ontdek wat de waarde van uw auto is in dit artikel.

De juiste bandenspanning

18-08-2021 | Categorie: Handige tips

Het oppompen van de autobanden is ontzettend belangrijk. Desondanks rijden ontzettend veel bestuurders met een te lage bandenspanning. Bent u benieuwd naar deze gevolgen en wilt u meer weten over de juiste bandenspanning? Lees dan gerust verder!

Auto verkopen zonder reservesleutel

18-05-2021 | Categorie: Auto verkopen

Auto’s waarvan wat ontbreekt. Missende papieren, missende onderdelen (waar is toch die antenne gebleven?) of missende sleutels. Maakt dat veel uit of kunt u zonder problemen uw auto verkopen? Wij vonden het onderzoeken waard en gaan dieper in op het verkopen van een auto zonder reservesleutel.

Auto exporteren

11-03-2021 | Categorie: Algemeen

Zowel particulieren als bedrijven maken best vaak gebruik van de mogelijkheid om een auto te verkopen voor de export. Het grootste gedeelte export auto’s wordt verscheept naar het oostblok. Daar zijn auto’s uit het westen uitermate populair. Maar waar moet u nu opletten als u een auto gaat exporteren?

Een auto verkopen zonder apk, kentekenbewijs of papieren

18-02-2021 | Categorie: Auto verkopen

Wij hadden het er laatst al over dat als u uw auto wilt verkopen u bepaalde papieren nodig heeft. Het kentekenbewijs is samen met het vrijwaringsbewijs een must zodat u zeker weet dat de auto niet meer van u is. Zonder verkoopt u de auto niet en bent u alsnog de eigenaar en zijn alle eventuele boetes voor uw rekening. Een risico dat u niet wilt lopen, natuurlijk! 

De grote en kleine beurt

Door: Badel
28-01-2021 | Categorie: Handige tips

De grote of kleine beurt is noodzakelijk om uw auto in top conditie te houden. Maar wat houdt deze onderhoudsbeurten nu in? En zorgt het er nu voor dat uw auto meer waard wordt of blijft? We leggen uit

Interview in TWENTEVISIE

Door: Badel
04-11-2020 | Categorie: Algemeen

[Interview in Twentevisie] Simpel uw auto verkopen, dat is waar Wijverkopenuwautowel.nl voor staat. Ontdek waarom de oprichters Sefa Sarioglu en Jonathan Koole het bedrijf hebben opgericht en wat de waarde van het team is.

Auto verkoop sites: wat zijn de voordelen?

18-06-2020 | Categorie: Auto verkopen

Een auto verkoop site gaat voor u aan de slag om uw auto te verkopen. Enige wat u hoeft te doen is de auto aanmelden. De rest wordt u uit handen genomen om online de auto te verkopen. Bij Wijverkopenuwautowel.nl denken wij altijd met u mee en zullen we u inzicht geven in de prijs en waar deze vandaan komt.

Snel en gemakkelijk uw auto verkopen?

Auto verkopen?

U zit na aanmelding nergens aan vast

Heeft u hulp nodig?

053 - 303 1903

Mail ons