Auto verkopen?

poppetjes

Al 1785 tevreden klanten

Ontvang gratis en vrijblijvend een eerlijk bod.

Ontvang gratis en vrijblijvend een eerlijk bod.

Met een goed gevoel uw auto verkocht

wijverkopenuwautowel.nl

Waarom wij uw auto wel verkopen

  Wel
 • Een eerlijke prijs voor uw auto
 • Snel en betrouwbaar
 • Ontzorging van A tot Z
 • Ervaren autoverkoopspecialisten
 • Kosteloos en vrijblijvend
 • Professioneel en exclusief netwerk van autobedrijven door heel Nederland
  Geen
 • Autoveiling
 • Vreemden aan uw deur
 • Gedoe
 • Onderhandelingen over prijzen

Klanten reviews

Wat vinden onze klanten?

9,0 uit 941 reviews

10/10 Marcel Reijnders

Ik raad "wij verkopen uw auto wel" zeker aan! Onlangs een auto verkocht voor een zeer goede prijs! Geen lokkertjes of verkoop praatjes, gewoon eerlijk en oprecht! De auto werd netjes op tijd door de kopende partij opgehaald ( garage bedrijf), van te voren stond alles netjes vast op papier. Alles was goed geregeld, vrijwaring, overmaken van het verkoop bedrag etc. Na afloop van de verkoop is nog contact geweest of alles naar wens is gegaan, prima zaken gedaan,zoals het hoort!

10/10 Rodney Kastelan

Binnen 5 minuten onze auto verkocht aan een professioneel bedrijf, enorm tevreden over hoe Bram ons geholpen heeft!

10/10 Ronald V

Super vlot geholpen met de verkoop van onze auto. Contact verliep soepel en na de overdracht werd nog telefonisch contact opgenomen om te informeren of alles goed gegaan was. Aanrader!!

10/10 Carla Vis

Snelle en vooral ook eerlijke reactie van de vriendelijke Rachid. Met kennis van zaken werden me de mogelijkheden en onmogelijkheden uitgelegd. Met twee dagen was alles voor een aanvaardbaar bedrag geregeld.

10/10 Jean Wolters

Snel, accuraat en netjes👍👍👍👍

10/10 Sharon Blokzijl

Heel erg blij met Bram van Wij verkopen uw auto wel. Ik had mijn auto opgegeven via het online formulier en binnen 10 minuten werd ik al gebeld. Nog geen 20 minuten later was mijn auto verkocht en dat zonder foto's, want die had ik nog niet eens gemaakt. Zeer goede service en nazorg. Mocht je je auto willen verkopen, maar zelf geen tijd of zin hebben in alles wat daarbij komt kijken? Verkoop dan uw auto via Wij verkopen uw auto wel.

10/10 Harry Pipers

Goed en betrouwbaar bedrijf met kennis van zaken

10/10 John van der Woning

Eerlijke prijs ontvangen en snel en netjes afgehandeld

10/10 Karin de Wild

Prima, duidelijke deal. Snelle (ook persoonlijke) reactie met een goed bod. Auto is opgehaald cfm afspraak, waarbij het geld meteen op de rekening stond en vrijwaringsbewijs via de mail is verzonden. Ik beveel dit bedrijf aan iedereen aan

8/10 Aad van Dam

Goede ervaring, snel afgehandeld. Contact als erg prettig ervaren.

10/10 Dhr. van Ommen

Zeer vriendelijke en duidelijke dienstverlening. Proberen tot een goede deal te komen. Erg tevreden over de afhandeling en kan 'Wij verkopen uw auto wel' zeer aanbevelen!Zonder gedoe uw auto verkopen

Bekijk wat wij voor u kunnen betekenen

Ontvang gratis en vrijblijvend een eerlijk bod

Snel en gemakkelijk uw auto verkopen?

Auto verkopen?

poppetjes

Al 1785 tevreden klanten


wijverkopenuwautowel.nl

Waarom wij uw auto wel verkopen

Uw voertuig eenvoudig aanmelden

Controle van uw voertuig

Actief aangeboden in ons specialistische netwerk

De biedingen en onderhandelingsresultaten worden met u besproken

Ontvang gratis en vrijblijvend een eerlijk bod

Heeft u hulp nodig?auto verkopen zonder gedoe bij Wijverkopenuwautowel.nl

Uw auto verkopen? Onze auto verkoop site onderhandelt voor u een eerlijke prijs.

Uw huidige auto verkopen kan op ontzettend veel manieren. Wat is nu de beste manier en hoe weet u zeker dat u een eerlijke prijs krijgt voor uw auto? In vier eenvoudige stappen kunt u uw auto gratis online verkopen, zonder gedoe en voor een eerlijke prijs. Wij kopen uw auto via ons netwerk. Wij zoeken gratis naar een koper die de beste prijs biedt. Lees verder hoe onze gratis auto verkoop site te werk gaat.

U meldt eenvoudig uw auto aan bij Wijverkopenuwautowel.nl en krijgt direct een autoverkoopspecialist als vast contactpersoon. Onze verkoopspecialist controleert de presentatie van uw auto en neemt indien nodig contact met u op voor aanvullende informatie. Wij bieden vervolgens uw auto aan binnen ons professionele netwerk aan specifiek voor u geselecteerde auto inkopers door heel Nederland. Wij werken transparant en eerlijk. Daarom bespreken we met u wat ons dealernetwerk voor uw auto wil geven. Gaat u akkoord? Dan is uw auto soms zelfs binnen 24 uur verkocht via onze website.


verkopen van een auto

Verschillende manieren om uw auto te verkopen

Wat uw situatie ook is, er komt altijd een tijd dat u uw auto wilt verkopen. Er zijn naast onze auto verkoop site nog tal van mogelijkheden om de auto te verkopen. Iedere oplossing heeft zo zijn voor- en nadelen. 

We nemen u graag mee langs de verschillende manieren om een auto te verkopen en leggen kort uit wat de voor- en nadelen zijn. Een keuze die veel invloed heeft op de manier van verkopen is gemak, snelheid en een eerlijke prijs. De verkoop van uw auto aan een dealer is vrij gemakkelijk, maar krijgt u dan ook de beste prijs? De auto particulier verkopen binnen familie of vrienden is ook een optie, maar dan moet u waarschijnlijk wel onderhandelen over de prijs, bent u daar wel goed in? 

Is de auto eenmaal verkocht, hoe gaat het afrekenen dan? En is het dan mogelijk om een overeenkomst te laten ondertekenen? Als de auto die u verkoopt contant met u wordt afgerekend, weet u dan 100% zeker dat dit geld allemaal echt is? Een contract opstellen tussen u en de kopende partij is misschien ook iets wat u wilt doen, maar heeft u hier de juiste kennis voor in handen?


1. Verkopen aan vrienden of familie

Vrienden of familie zijn een perfect netwerk om eens te kijken of u daar de huidige auto kunt verkopen. Het zijn allemaal mensen die u goed kent. Toch is het als u een auto hebt die u wilt verkopen, vaak geen goed idee om deze aan vrienden of familie te verkopen. Zo zult u zelf een prijs voor uw auto moeten bepalen en hierover de onderhandeling moeten aangaan. En wat als de auto vlak na de koop kapot gaat? Wordt u dan aansprakelijk gesteld of is het voor kosten van de koper? U zult hier hele goede en duidelijke afspraken over moeten maken als u er toch voor kiest om op deze manier de auto te verkopen.

2. Verkopen via een dealer

Misschien heeft u de nieuwe auto wel gevonden bij de dealer. Een eenvoudige keuze is het dan om de bestaande auto aan de dealer te verkopen. Vaak krijgt u een mooi bod, maar de voorwaarde is dan wel dat u de nieuwe auto bij diezelfde dealer aanschaft. Geeft hij u een korting op de nieuwe auto of doet hij daadwerkelijk een goed bod op de auto die u aanbiedt? Dit zijn vaak zaken die niet heel transparant zijn en er zitten veel haken en ogen aan. Dus hoewel de keuze voor de dealer misschien snel is gemaakt, er zitten meer voorwaarden aan dan u in eerste instantie denkt. Bedenk u ook wat u wilt als u een auto zonder inruil aan de garage wilt verkopen. Dan is de situatie weer anders.


auto verkopen online

3. Via off- en online media

U heeft ook nog de mogelijkheid om uw auto zelf via social media of offline media te verkopen. Hang een papier in uw auto met de basisinformatie over uw auto, rijd ermee rond en wie weet belt een potentiële koper u wel. Online kunt u gebruik van social media of bijvoorbeeld een auto verkoop site zoals Marktplaats. Nadeel van beide opties is dat u alles zelf moet doen (van omschrijving tot bedrag) en dat u vaak ondergesneeuwd raakt tussen alle anderen.

Een betaalde advertentie plaatsen kan, maar betekent dat u dit bedrag eigenlijk ‘inlevert’ op de verkoop van de auto. Bovendien moet u nu onderhandelen met onbekenden, proefritten laten maken en alles zelf regelen. Geeft u de auto zomaar mee? Of gaat u misschien zelf mee met de proefrit? En wat als er tijdens de proefrit een ongeluk gebeurt?


4. Via een auto verkoop site als Wijverkopenuwautowel

Zoals u heeft kunnen lezen komt er bij de verkoop van een auto veel meer kijken dan u in eerste instantie misschien dacht. Dit kan allemaal een stuk gemakkelijker en waarom zou u dan niet kiezen voor ons professionele en toegankelijke auto verkoop site? Kiest u voor Wij Verkopen Uw Auto Wel dan kiest u voor verkopen zonder gedoe. Dan kiest u ervoor om uw auto gratis te verkopen. Zonder proefrit, zonder onderhandelingen en aan een professionele dealer verkocht binnen ons netwerk.


Of u nu een tweedehands auto, een derdehands of een helemaal nieuwe auto wilt verkopen. Wij houden rekening met de staat van uw auto en bieden uw auto via onze auto verkoop site gericht aan, aan geïnteresseerde dealers. Zo bereiken wij het meeste succes!

Wij kopen uw auto (via ons professionele netwerk)

Onze auto verkoop site werkt simpel. U krijgt een eerlijke prijs voor de auto die u te koop aanbiedt. Het platform van Wijverkopenuwautowel.nl is snel en veilig. Om te starten met het verkopen van uw auto heeft u in eerste instantie alleen het kenteken nodig. Hierna stellen we enkele vragen over de staat van de auto en uiteraard hebben we uw gegevens nodig om de auto te verkopen. 


Biedt u de auto te koop aan bij ons, dan biedt u de auto te koop aan bij een team van autoverkoopspecialisten met jarenlange ervaring in de automotive. Ze maken gebruik van een professioneel en exclusief netwerk van autobedrijven door heel Nederland. Deze manier van verkopen is geheel kosteloos en vrijblijvend.


auto verkoop site wijverkopenuwautowel.nl

Uw voordelen met een auto verkoop site

Een auto verkoop site heeft een hoop voordelen in tegenstelling tot het verkopen via andere platformen. Zo zal de auto niet verschijnen in een autoveiling. Nee, dat vinden wij niet eerlijk. We willen geen gedoe en geen onderhandelingen over de prijs. Wij kopen uw auto via ons netwerk van erkende bedrijven. Hierbij houden we er rekening mee dat u een bepaalde waarde voor de auto wilt terugzien. Daar richten wij - indien die mogelijk is - altijd op. Wij kopen auto’s voor u.  


Er zullen geen mensen bij u aan de deur langskomen die de auto in het echt willen zien en een proefrit willen maken. Dat werk nemen wij u graag uit handen. U meldt de auto aan. Maakt wat foto’s en wij kopen de auto van u over via ons dealernetwerk. Onze klanten beoordelen ons met een geweldige 9,2 en wij doen er alles aan om u volledig te ontzorgen! Wij willen u de beste mogelijkheden geven voor het verkopen van uw auto. Geven u een eerlijke prijs en handelen de betaling en verdere afhandeling correct voor u af. Heeft u een auto die u gratis online wilt verkopen? Wacht niet te lang en meld hem vandaag nog aan bij Wijverkopenuwautowel.nl.